Profesore Helēna Mauriņa: personālais bibliogrāfiskais rādītājs - Briežkalns, Georgs (P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte, 1985)
Saturs: Priekšvārds. Prof. R. Kondratovičs. Profesorei Helēnai Mauriņai - 60. Profesores H. Mauriņas publicētie darbi (1948.-1984.) Profesores H. Mauriņas rediģētie darbi. Profesorei H. Mauriņai izsniegtās (publicētās) autorapliecības. Profesores H. Mauriņas vadītās disertācijas. Raksti par profesori H. Mauriņu. Intervijas un sarunas ar profesori H. Mauriņu. Profesores H. Mauriņas publicēto darbu alfabētiskais rādītājs. Personu rādītājs.
Профессор Хелена Антоновна Мауриня: персональный библиографический указатель
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology; Bioloģijas zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; P. Stučkas Latvijas Valsts universitātes profesori; Augu fiziologija - bibliogrāfiskais rādītājs; Mikrobiologija - bibliogrāfiskais rādītājs; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Bibliogrāfiskie rādītāji