Tīmekļa lietotne brīvprātīgo pasākumu popularizēšanai un organizēšanai - Dmitruka, Aleksandra (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba “Tīmekļa lietotne brīvprātīgo pasākumu popularizēšanai un organizēšanai” mērķis ir izstrādāt tīmeklī bāzēto programmatūru, kas ļauj reģistrētiem lietotājiem ar dažādiem piekļuves līmeņiem efektīvi meklēt un pārvaldīt brīvprātīgo organizāciju filiālēs, to pasākumus un jaunums, atstāt atsauksmes ar novērtējumiem, ka arī piedalīties sistēmas uzturēšanā, rediģējot lietotāju piekļuves iestatījumus un nepilnīgus datus. Šī lietotne domāta brīvprātīgo organizāciju filiāļu pārvaldniekiem un pilsoņiem, kuri ir ieinteresēti brīvprātīgā darba veikšanā, lai vienkāršotu sadarbības procesu un paaugstinātu informētību par brīvprātīgajiem pasākumiem valstīs. Darba izstrāde ir veikta, balstoties uz spējās izstrādes principiem.

The goal of the qualification work "Web application for promoting and organizing volunteer events" is to develop a web-based software that allows registered users with different levels of access to effectively search and manage voluntary organizations subsidiaries, their events and news, leave feedback with evaluations, as well as to participate in the maintenance of the system by editing user access settings and incomplete data. This app is intended for managers of voluntary organizations subsidiaries and citizens who are interested in volunteering to simplify the cooperation process and raise awareness of voluntary events in countries. The work has been developed based on the agile development principles.
Web application for promoting and organizing volunteer events
Keywords: Datorzinātne; kvalifikācijas darbs; tīmekļa lietotne; brīvprātīgie pasākumi; meklēšana; pārvaldība