Latvijas komercbanku kredītportfeļu analīze - Puriņš, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darbs „Latvijas komercbankubanku kredītportfeļa analīze” kurā autors ir aplūkojis kreditēšanas uzbūvi,veidus un ar tiem saistītos riskus. Uzsvaru liekot uz kredītpolitikas izstrādi un tās nepieciešamību. Autors analizē Latvijas banku kopējo kredītportfeli, tā izmaiņas un problēmas, kuras ir saistītas ar bankas kredītportfeļu veidošanu. Darba autors kā mērķi Bakalaura darbā „Latvijas komercbanku kredītportfeļa analīze” ir izvirzijis iepazīstoties ar komercbanku likumdošanas teorētisko bāzi izstrādāt priekšlikumus un secinājumus par Latvijas banku kopējā kredītportfeļa stāvokli, kā tas ir mainījies laika gaitā, un kā to ir iespējams pilnveidot. Nobeigumā autors sniedz savus secinājumus un priekšlikumus par Latvijas komercbanku kredītportfeļiem, Latvijas banku aktualitātēm un to pilnveidošanas iespējām.

Bachelors thesis „Analysis of Latvian commercial banks’ credit portfolios” in which author viewed structure of credits, its forms and risks, focusing on the need of credit politics and its development. Author analyses credit portfolios of all Latvian commercial banks credit portfolios combined its problems which are related to the making of a credit portfolio. Author as a target of bachelor’s thesis „Analysis of Latvian commercial banks’ credit portfolios” has set the target to research theoretical legislation of Latvian commercial banks, on which basis author will develop conclusions and suggestions for combined credit portfolios of Latvian commercial banks, how it has changed in time and how it is possible to improve. In conclusion, author will provide conclusions and suggestions about Latvian commercial banks’ credit portfolios.
Analysis of Latvian commercial banks' credit portfolios
Keywords: Ekonomika; Latvijas; Kredītporfelis; Analīze; Komercbanku