Uzņēmuma SIA "Ķiršu koks" finanšu rādītāju analīze - Gorinova, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2019)
Diplomdarba tēma ir uzņēmuma SIA “ĶIRŠU KOKS” finanšu radītāju analīze. Diplomdarba pētāmais objekts ir uzņēmums SIA “ĶIRŠU KOKS”, tā darbība un finanšu rādītāji. Diplomdarba mērķis ir, izmantojot finanšu analīzes teorētiskos aspektus un uzņēmuma SIA „ĶIRŠU KOKS” darbības specifiku, veikt uzņēmuma finanšu analīzi, uz veiktās analīzes bāzes izstrādāt priekšlikumus finanšu stabilitātes uzlabošanai uzņēmumā SIA „ĶIRŠU KOKS” un tālākai darba attīstībai. Veiktās uzņēmuma SIA „ĶIRŠU KOKS” finanšu analīzes rezultāti norāda uz to, ka uzņēmumam ir finansiālas grūtības, uzņēmumam grūti segt savas saistības, uzņēmumam nav resursu tālākai attīstībai, darba ietvaros tiek sniegti risinājumi uzņēmuma finanšu stāvokļa uzlabošanai un attīstībai. Diplomdarba apjoms ir 63 lapaspuses. Darbs sastāv no 3 sadaļām, 8 nodaļām, 6 apakšnodaļām, ietver 16 attēlus, 18 formulas. Diplomdarba atslēgvārdi: horizontāla analīze, vertikāla analīze, maksātspēja, aktivitāte, likviditāte, rentabilitāte, maksātnespēja.

The theme of the bachelor thesis is the analysis of the financial indicators of the company "ĶIRŠU KOKS" LTD. The object of the diploma is the company "ĶIRŠU KOKS" LTD and its activity and financial indicators. The aim of the bachelor thesis is to produce the financial analysis of the company, using theoretical aspects and the specifics of the company "ĶIRŠU KOKS" LTD, after elaborate proposals for directors of the company how to improve financial stability in "ĶIRŠU KOKS" LTD and suggest how to develop work in future. The results of the financial analysis of the company "ĶIRŠU KOKS" LTD indicate that the company has financial problems, it is difficult for the company to return its credits, the company has no resources for further development. In the framework of the work solutions for improvement and development of the company's financial position are provided. The Bachelor thesis consists of 63 pages, 3 sections, 8 chapters, 6 subdivisions, includes 17 pictures, 18 formulas. The Bachelor thesis keywords: horizontal analysis, vertical analysis, activity indicator, liquidity, profitability.
"Ķiršu koks" LTD financial analysis
Keywords: Ekonomika; Horizontāla un vertikāla analīze; Maksātspēja; Aktivitāte; Likviditāte; Rentabilitāte