Poliformu saderības problēma - Bukovska, Ilze (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā aplūkota poliformu saderības problēma. Atslēgvārdi: poliformas, polimino, polipenti, saderība, pārklāšana, KD (kopīgais dalāmais), MKD (mazākais KD).

Compatibility problem of polyform are considered in this work. Keywords: polyform, polyominoes, polypents, compatibility, tiling, common multiple, least common multiple.
Compatibility problem of polyform
Keywords: Matemātika