Datorspēle „Kvadrāti” - Straupe, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2008)
„Kvadrāti” ir sporta simulācijas datorspēle ar iespēju spēlēt gan vienspēlētāja režīmā, gan daudzspēlētāju režīmā lokālajā tīklā vai internetā ar iespēju tērzēt. Lietotājam tiek dota iespēja vadīt savu spēlētāju un, ievērojot spēles noteikumus, spēlēt bumbu ar pārējiem, datora vai cilvēku vadītajiem, spēlētājiem. Spēlei ir telpiska un krāšņa vide ar pozicionālu skaņu un muzikālo pavadījumu, un dzīvei līdzīga pasaules fizika. Spēles lietotāja saskarne ir pieejama četrās valodās. Spēlei ir vairāku operētājsistēmu atbalsts, un tai ir instalācijas vednis.

„Squares” is a sports simulator computer game which features singleplayer as well as multiplayer on LAN or Internet with a chat feature. User has the opportunity to control a player and following the game rules play the ball with other computer or human controlled players. The game has a colorful 3D graphics environment with a positional 3D sound and music and a life-like ingame physics. User interface is available in four languages. Game is available on several operational systems and has an installation wizard.
PC game „Squares”
Keywords: Datorzinātne