Tehniskās analīzes piemērošana valūtas tirgus stratēģiju izstrāde - Borisovs, Ronalds (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darbā tika izpētīta spekulatīva stratēģija valūtas tirgū. Darba mērķis: izstrādāt ienesīgu stratēģiju spekulācijām valūtas tirgū. Darba uzdevumi: •Izanalizēt literatūru par valūtas tirgus struktūru, tehnisko analīzi. •Spekulatīvas stratēģijas izstrāde. •Izstrādātas stratēgījas piemērošana uz GBP / JPY valūtas pāra. Darbs sastāv no trim daļām: 1.Apkopota literatūra par valūtas tirgus struktūru un valūtas tirgus tehnisko analīzi. 2.Izstrādāta tirgošanas stratēģija valūtas tirgū. 3.GBP / JPY valūtas pāra tirgošana 5 dienu laikā valūtas tirgū. Rezultātā būs iegūta spekulatīvā ieguldījumu stratēģija. Darbs kopumā izklāstīts 79 lappusēs, tajā iekļautas 2 tabulas un 54 attēli. Darbā izmantoti 44 literatūras avoti un pievienoti 4 pielikumi. Atslēgas vārdi: valūtas tirgus, tehniskā analīze, trends, cena, valūtas pāris.

The trading strategy was explored in the bachelor's work and constructed. The purpose of the research: to develop a profitable trading strategy in the forex market. Tasks of research: •Analyze the material about forex market,technical price analysis. •Develop speculative strategy in the forex market. •The developed strategy testing on GBP/JPY currency pair. The research consists of three parts: 1.Compiles the material about the forex market and technical analysis. 2.Developing in the forex market trading strategy. 3.GBP/JPY currency pair trading for 5 days. In the result,profitable strategy will be created and systematized. The research generally consists of 79 pages, it includes 2 tables and 54 pictures. 44 literary sources were used, and 4 applications were added. Keywords: forex market, technical analysis, trend, price, currency pair.
Application of technical analysis in the development of foreign exchange market strategy
Keywords: Ekonomika; valūtas tirgus; tehniskā analīze; trends; cena