Laika apstākļu informācijas centrs - Gordijs, Igors (Latvijas Universitāte, 2007)
Sava darbā par tēmu „Laika apstākļu informācijas centrs” es izstrādāju un dokumentāri aprakstīju programmatūras produktu, kura nolūks ir sniegt lietotājiem informāciju par laika apstākļiem pilsētās, kas var atrasties jebkura pasaules malā. Šī sistēma sniedz informāciju par laika apstākļiem, kuri bija pagātnē un ir gaidāmi nākotnē.

In this work I have designed, implemented and documented software, which purpose is to give users possibility to receive weather information of cities all around the world. Software presents information about weather in the past and weather in the future.
Weather information center
Keywords: Datorzinātne