Projekts: uzņēmuma SIA "Mobile2Cash" dibināšana - Gladkins, Rihards Kristaps (Latvijas Universitāte, 2019)
Maģistra darbā “Projekts: Uzņēmuma SIA “Mobile2Cash” dibināšana” ir izstrādāts biznesa plāns jauna specializēta mazumtirdzniecības uzņēmuma dibināšanai. Projekta “Uzņēmuma SIA “Mobile2Cash” dibināšana” mērķis ir veikt mobilo telefonu remontu, specializējoties tieši uz Apple iPhone telefoniem. Un kā nākotnes vīziju izvirzot izveidot mobilo telefonu automātu, kas automātiski iepirktu klientu nodotās ierīces un par to izsniedzot skaidru naudu nekavējoties. Pats projekts atradīsies Rīgā, Slokas ielā 107, autora dzīves vietā un, ja uzņēmuma darbība attīstīsies un finanses būs ar plus zīmi, tad ir plānots pārcelties uz netālu esošajiem lielveikaliem.

The Master's “Project: Establishing Mobile2Cash” has developed a business plan for setting up a new specialized retail business. Founding the “Mobile2Cash” project aims to repair mobile phones by specializing directly on Apple's iPhone phones. And as a vision of the future, setting up a mobile phone machine that would automatically purchase devices passed by customers and cash out immediately. The project itself will be in Riga, Sloka Street 107, in the place where author lives, and if the company's business gets more customers and earn money it is planned to move to nearby supermarkets.
Project: SIA "Mobile2Cash" establishing
Keywords: Finanses un kredīts; Uzņēmums; Telefonu remonts; iPhone remonts; Apple