Mājas lapa video nomai - Vanaga, Zane (Latvijas Universitāte, 2014)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt mājas lapu video nomai, kas sākotnēji pieejama tikai darbiniekiem. Tā nodrošina pārskatāmu filmu klāstu, klientu sarakstu un iznomāto filmu uzskaiti. Tās galvenās iespējas ir pārvaldīt filmu uzskaiti un klientus un apskatīt iznomāto filmu vēsturi. Sistēma izstrādāta CodeIgniter ietvarā, izmantojot MVC (Modeļa-Skata-Kontroliera) pamata. Darba dokumentācijā ir aprakstītas galvenās funkcionālās prasības, tīmekļa vietnes izstrādes gaita, plānotā izstrādes laika darbietilpība un daži izstrādātās tīmekļa vietnes koda fragmenti.

The project „Video rental shop web page” is meant to be used by employees of the video rental. It provides a possibility to view list of movies and clients. The main functionality is to manage DVD records, clients and also archive of DVDs rented. CodeIgniter framework and MVC (Model-View-Controller) principle have been used in development. Documentation of the programm describes main functional requirements, website development process, the planned time-effort of development, and a few snippets of code.
Video rental shop web page
Keywords: Datorzinātne