Vizuālā stāsta izveide Ren'Py programmatūrā - Ķīse, Laura (Latvijas Universitāte, 2024)
Šis dokuments satur kvalifikācijas darba “Vizuālā stāsta izveide Ren’Py programmatūrā” ietvaros izveidotās programmas prasību specifikāciju, projektējuma aprakstu, testēšanas dokumentāciju, vizuālā stāsta izveides procesa izpēti un analīzi, kā arī citas nodaļas. Darba galvenais mērķis ir izstrādāt vizuālo stāstu, pielietojot Ren’Py pamata funkcijas, kā arī izpētīt un analizēt vizuālā stāsta izveides procesu Ren’Py programmatūrā. Mērķis ir dot ieskatu, kā Ren’Py var efektīvi izmantot vizuālo stāstu izveides procesā, veidojot interaktīvu vizuālu stāstu.

Visual Novel Creation in Ren’Py engine This document contains the requirements specification of the program developed in the qualification paper "Visual novel creation in Ren’Py engine", its project description, testing documentation, analysis of the visual novel creation process in Ren'Py, and other sections. The main goal is to develop a visual novel using the functions provided by Ren'Py engine and to explore and analyze the process of visual novel creation. The primary objective is to provide insights into how Ren'Py can be used effectively in the visual novel creation process, specifically in the development of interactive visual narratives.
Visual novel creation in Ren'Py engine
Keywords: Datorzinātne; Vizuālais stāsts; Ren'Py; Python; Spēļu izstrāde