Interneta veikala izveidošana - Murajs, Arturs (Latvijas Universitāte, 2014)
Projekts ir veltīts interneta veikala izveidošanai un ir paredzēts cilvēkiem, kuri izvēlas iepirkties internetā. Šis interneta veikals ir diezgan viegli saprotams un ērts izmantošana, kas palīdzēs lietotājam ātri pierod un viegli atrast to, kas viņu interesē. Sakarā ar Latvijas pāreju uz eiro, veikalā visas preces tiek uzrādītas šajā naudas valūtā, bet ir arī valūtas kalkulators, kas palīdzēs lietotājam viegli konvertēt cenu eiro valūtā uz to, kurā lietotājs ir ieinteresēts. Lietotājs var veikt pirkumus, un viņam ir gandrīz pilna piekļuve internetvietnei, izņemot produktu, ziņu, kategoriju un citu tīmekļa lapas informācijas pievienošanu, dzēšanu un rediģēšanu. Administratoram ir pilnīga piekļuve internetvietnei. Projekts ir pirmajā pabeigta versijā, un šobrīd atbalsta visas nepieciešamās darbībai funkcijas.

Project is dedicated to the development of web page, designed for people who prefer to shop via the Internet. This online store is a fairly simple to understand and convenient web page, which will help user quickly get used to and easy to find what interests him. In connection with Latvia changeover to the euro in the store all goods are presented in this currency of money , but it also has a currency calculator that will help you easily convert a price in euro to currency in which user are interested . The user can make purchases and has almost full access to the web page , except for adding, deleting and editing products , news categories and other web page information. The administrator has full access to the web page. The project is in the first finished version , and currently supports all the necessary functions for its operations.
Development of an online store
Keywords: Datorzinātne