Satura pārvaldības sistēmas izmantošana augstskolā - Dzelmītis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbā “Satura pārvaldības sistēmas izmantošana augstskolā” ir apskatītas vairākas satura pārvaldības sistēmu klasifikācijas, iedalījumi, kā arī tieši apskatītas tādas satura pārvaldības sistēmas, kā WordPress, Joomla!, Drupal. Bakalaura darbā ir arī apskatītas iespējas uzstādīt satura pārvaldības programmas un izveidot ar to palīdzību pilnvērtīgas pasniedzēju vietnes, kur students varētu iegūt visu viņam vajadzīgo informāciju.

In this bachelor „Content management system's employment in the higher educational institution” are observed management system`s classifications just as some management systems just as WordPress, Joomla!, Drupal. In this bachelor are observed also mechanism, how to install management systems and how make a professors home page, where students could observe information what they are interested in.
Content management system's employment in the higher educational institution
Keywords: Vadībzinātne