Oracle E-Business Suite uzturēšanas projekts. Problēmas un risinājumi - Avotiņa, Aija (Latvijas Universitāte, 2006)
Darbā tiek aplūkoti vairāki uzturēšanas procesa aspekti. Viens no tiem ir problēmas, kuras saistītas ar informācijas pieejamību konkrētā projektā. Tiek aplūkoti uzturēšanas projekta, kurā darbojas šī darba autore, ikdienas darbam pieejamie informācijas avoti, kā arī dots neliels ieskats konkrētā projekta procesos. Autore nonāk pie secinājuma par informatīva materiāla izveides nepieciešamību ar mērķi atvieglot izziņu, iepazīstinot jaunos darbiniekus ar projektā notiekošo, kā arī sniegt informāciju, kas ir pietiekama, lai patstāvīgi tiktu uzsākts darbs pie problēmu risināšanas. Darba gaitā tiek aplūkoti pusgada laikā veiktie darbi un veikta to izpildes laikā dažādiem darbiem patērētā laika novērtēšana. Šī informācija ļauj spriest par nepieciešamajām zināšanām, kā arī tiek izmantota informatīvā materiāla izveidē ar mērķi informēt par projektā notiekošo.

There are several aspects of maintenance process viewed in this paper. One of them is problems which are connected with information access in a concrete project. Information sources of the project in which the author of this paper is working is discussed. And insight into maintenance project is given. Author comes to conclusion of necessity to make an informational instruction. The goal of such an instruction is to introduce new team members. They should be capable of starting work in this project using mainly this material. Analysis of an half a year periods sloved problems is given in this paper too. This information allows to judge over knowledge needed to succesfully operate in this project. Resulting information is used to make mentioned informational paper.
Oracle E-Business Suite maintenance project. Problems and solutions
Keywords: Datorzinātne