Mākslīga intelekta iespējas vispārējās fiziskās sagatavotības attīstībā hokejistiem pusaudžu vecumā - Lanko, Artjoms (Latvijas Universitāte, 2024)
Diploma darbs: “Mākslīgā intelekta iespējas vispārējās fiziskās sagatavotības attīstībā hokejistiem pusaudžu vecumā” Diploma darba mērķis: Pamatojoties uz zinātnisko literatūru un praktisko pētījumu, noskaidrot, vai mākslīgais intelekts var aizstāt profesionālu treneri un veicināt pusaudžu hokejistu vispārējās fiziskās sagatavotības attīstību. Pētījuma jautājums: Vai mākslīgais intelekts var veicināt efektīvāku un drošāku treniņu programmu izstrādi pusaudžu hokejistiem un kā tas ietekmē pusaudžu fizisko un psiholoģisko attīstību? Darba autors pētīja dažādus fizioloģiskās slodzes faktorus un skaitlisko parametru izmaiņas, pamatojoties uz informāciju, kas iegūta no zinātniskiem avotiem, un veicot analītisku aptauju. Darba apjoms 40 lappuses, un tas ietver 65 literatūras avotus un 2 pielikums. Atslēgas vārdi: Mākslīgais intelekts, treniņš, hokejs, hokejisti, jaunieši, pusaudži, MI, AI.

Diploma thesis: "Artificial intelligence in the development of general physical fitness in adolescent ice hockey players" Aim of the Diploma thesis: To investigate, on the basis of scientific literature and practical research, whether artificial intelligence can replace a professional coach and contribute to the development of general physical fitness in adolescent hockey players. Research question: Can artificial intelligence contribute to more effective and safer training programmes for adolescent hockey players and what impact does it have on the physical and psychological development of teenagers? The author of this paper investigated different factors of physiological load and changes in numerical parameters based on information obtained from scientific sources and through an analytical survey. The thesis consists of 40 pages and includes 65 references and 1 appendice. Keywords: artificial intelligence, training, hockey, hockey players, adolescence, teenager, teenagers, adolescents, AI
Artificial intelligence capabilities for general physical in the development of fitness in teenage hockey players.
Keywords: Sporta zinātne; Mākslīgais intelekts; hokejs; jaunieši; MI; AI