Tautsaimniecības vārdnīca. 2,3,4 daļa - Universitāte Rīgā. Tautsaimniecības un tiesību zinātņu fakultāte; Dunsdorfs, Edgars (Saimniecības literatūras apgāds, 1944)
Vārdnīca ietver ekonomikas terminus ar skaidrojumu latviešu valodā. 2.daļa: Avansu darījumi-Darba kontrole; 3.daļa: Darba kooperatīvs-Fabrikācija; 4.daļa: Fabrikācijas izmaksas-Hipoteze. Termini tulkoti vācu un krievu valodā.
Valodas redaktori: Endzelīns, Jānis ; Hauzenberga-Šturma, Edīte
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Ekonomika - vārdnīcas; Tautsaimniecība - vārdnīcas; Wirtschaft - Wörterbücher; Экономика - словари; Terminu vārdnīcas