3 - 4 gadīgu bērnu ģeometrisko figūru apguves veicināšana matemātikas rotaļās - Bumbure, Daniela (Latvijas Universitāte, 2022)
Kursa darba tēma: 3-4 gadīgu bērnu ģeometrisko figūru apguves veicināšana matemātikas rotaļās. Kursa darba autors: Daniela Bumbure Pētījuma mērķis: izpētīt kā 3-4 gadu vecu bērnu matemātikas rotaļas veicina ģeometrisko figūru apguvi. Darba apjoms: 52 lappuses Darbs sastāv: ievada, 3 nodaļām, 8 apakšnodaļām, secinājumiem, izmantotās literatūras un avotu saraksta, pielikumiem. Pirmajā nodaļā analizēta rotaļnodarbību un ģeometrijas apguves raksturojums. Otrajā nodaļā analizēta iespējas 3-4 gadu vecu bērnu ģeometrisko figūru apguve matemātikas rotaļās. Trešajā nodaļā pedagoģisko paņēmienu aprobācija 3-4 gadīgu bērnu ģeometrisko figūru apguve matemātikas rotaļās

The title of qualification work: Promoting the acquisition of geometric shapes by children aged 3 to 4 in mathematics games The author of qualification work: Daniela Bumbure The aim of the qualification work: explore how math play for 3-4 year olds contributes to the learning of geometric figures. Workload: 52 pages The work consists of: introductory, 3 chapters, 8 subsections, conclusions, list of literature and sources, annexes. The first chapter analyses the characteristics of total classes and geometry acquisition. The second chapter analyses the acquisition of geometrical figures of children aged 3-4 years in math games. In the third chapter approbation of e pedagogical techniques in 3-4 year old geometric figures in mathematics games
Promoting the acquisition of geometric shapes by children aged 3 to 4 in mathematics games
Keywords: Pedagoģija; rotaļa; pirmsskola; matemātika; ģeometrija; figūras