Krustvārdu mīklu veidošanas un risināšanas lietotne - Cinis, Māris (Latvijas Universitāte, 2022)
Tīmekļa lietotne “Krustvārdu mīklas” ļauj lietotājiem risināt un veidot Amerikas Savienoto Valstu tipa krustvārdu mīklas tiešsaistes vidē. Lai palīdzētu lietotājiem risināt un veidot krustvārdu mīklas, lietotnē ir iekļauta tāda funkcionalitāte kā risināšanas un veidošanas progresa automātiska saglabāšana, iespēja atklāt burtu, vārdu vai kļūdas risinot mīklu un vārdu un to pavedienu ieteikumi veidojot mīklu. Punktu sistēma lietotnē ļauj lietotājiem sacensties par topa pozīcijām un salīdzināt savu ātrumu un efektivitāti ar citiem, risinot krustvārdu mīklas.

The “Krustvārdu mīklas” web app allows users to solve and create United States-type crossword puzzles online. To help users solve and create crossword puzzles, the app includes functionality such as automatic saving of solving and creating progress, the ability to reveal letters, words, or mistakes when solving a puzzle and word and clue suggestions when creating a puzzle. The in-app point system allows users to compete for top positions and compare their speed and efficiency with others in solving crossword puzzles.
Application for making and solving crossword puzzles
Keywords: Datorzinātne; krustvārdu mīklas; tīmekļa lietotne; Laravel; Vue.js