Tīmekļa vietne "Labo darbu darbnīca" modulis - Meklēšana - Girgždis, Valdis (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darbā „Tīmekļa vietne "Labo darbu darbnīca" modulis - Meklēšana” aprakstīta meklēšanas moduļa izstrāde. Mērķis ir vispirms attēlot lietotājam interesējošāko informāciju, izmantojot interešu grafu un atvērtā pirmkoda meklēšanas serveri Sphinx. Modulis pamatā izstrādāts PHP programmēšanas valodā, izmantojot PHP ietvaru „CodeIgniter” Moduļa izstrāde notika pēc spējās (Agile) pieejas

In the qualification work „ Website "LDD" module - Search” is design of search module. The target is to display information in which user is interested the most using interest graph and open source full text search server Sphinx. The module was developed using PHP programming language and PHP framework “CodeIgniter”. Module was developed using Agile development method
Website "LDD" module - Search
Keywords: Datorzinātne