Sūtījumu lietotne - Āboliņš, Elvis (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darbā ir aprakstīta Sūtījumu lietotne, kas paredzēta Android operetājsistēmām. Lietotne tika izstrādāta sūtījumu apstrādes uzņēmumam. Šī lietotne ir paredzēta, lai atvieglotu uzņēmuma darbiniekiem dažādus ikdienas sūtījumu apstrādes procesus. Lietotne savienojas ar citām uzņēmuma sistēmām, lai veiktu datu apmaiņu. Kvalifikācijas darba ietvaros arī eksistējošai informāciju sistēmai, tika izveidota jauna sadaļa tīmekļa saskarnē, kas attiecas uz sūtījumu lietotni. Tīmekļa saskarne papildina lietotnes funkcionalitāti. Lietotne veidota C# programmēšanas valodā izmantojot Xamarin satvaru. Izstrādājot kvalifikācijas darbu, informāciju sistēma tika papildināta ar jaunu funkcionalitāti, kura ir izstrādāta ar PHP programmēšanas valodas Yii2 MVC satvaru un izmanto PostgreSQL datubāzi.

The qualification work describes the Consignments app, which is designed for Android operating systems. The application was developed for a consignment processing company. This application is designed to make various daily consignment processing processes easier for the company's employees. The application connects to other company systems to exchange data. As part of the qualification work, a new section was created in the web interface of the existing information system, which relates to the consignment application. The web interface complements the functionality of the application. The application was developed in the C# programming language using the Xamarin framework. During the development of the qualification work, a new functionality was added to information system, which is developed with the PHP programming language using the Yii2 framework and uses the PostgreSQL database.
Consignment app
Keywords: Datorzinātne; lietotne; Android; sūtījumi; apstrāde