Loģistikas uzņēmuma SIA "Eugesta" attīstības iespēju izvērtējums. - Zviedris, Klāvs (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba mērķis ir izanalizēt SIA”Eugesta” uzņēmuma stiprās un vājās puses, lai rastu tā attīstības iespējas. Darbs sastāv no trīs pamatdaļām. Pirmajā daļā tiek apskatītas vairumtirdzniecības tendences, tādējādi iepazīstot uzņēmuma vidi un darbības principus. Tiek aplūkoti galvenie uzņēmuma sniegtie pakalpojumi- mārketings, merčendaizings kā arī uzņēmuma pamatdarbība- loģistika. Otrajā pamatdaļā tiek veikta uzņēmuma darbības analīze, aplūkotas uzņēmuma stiprās un vājās puses, kā arī izpētīta uzņēmuma iekšējā un ārējā vide. Trešajā nodaļā tika apskatīti veidi, kā uzņēmums var paplašināt savu darbību, gūt lielāku peļņu un nostiprināt savas pozīcijas tirgū. Darbs sastāv no 64 lpp, 10 tabulām un 5 attēliem, darbam ir 1 pielikums. Atslēgas vārdi: loģistika, merčendaizings, mārketings, pārvadājumi

Bachelor Thesis is to analyze Ltd. "Eugesta 'strengths and weaknesses in order to find its development. The work consists of three main parts. The first part deals with the wholesale trends, thus learning about the environment and the company's operating principles. The company addresses the key services provided by marketing, merchandising as well as the company's core business-logistics. Second, the company was enacting performance analysis, discussed strengths and weaknesses, as well as explored the company's internal and external environment. The third chapter deals with the ways in which the company can expand its operations, to make more profits and to strengthen its position in the market. The paper consists of 64 pages, 10 tables, and 5 pictures work is Appendix 1. Keywords: logistics, merchandising, marketing, transport.
Evaluation of development possibilities of the logistics Company "Eugesta" Ltd.
Keywords: Vadībzinātne