Pludmales volejbola laukumu izveide jau esošās telpās Vidzemes reģionā - Djomkina, Everita (Latvijas Universitāte, 2021)
Maģistra darba “Pludmales volejbola laukumu izveide jau esošās telpās Vidzemes reģionā” mērķis ir pludmales volejbola kā vissezonas sporta veida attīstības veicināšana. Problēmas identificēšanai tika veikts pētījums par pludmales volejbola attīstību Latvijā un šī brīža iekštelpu infrastruktūras raksturojums. Pētījumā tika noskaidrots, ka pludmales volejbols Latvijā ir ļoti populārs un attīstās ļoti strauji, taču cieš pludmales volejbola iekštelpu infrastruktūras attīstība visā Latvijas teritorijā. Šīs problēmas risināšanai autore piedāvāja izveidot pludmales volejbola laukumu jau esošās telpās, tās pielāgojot. Risinājums tiks izstrādāts projekta veidā.

The aim of Master’s thesis “Beach volleyball indoor court development in existing premesis in Vidzemes region” is to promote beach volleyball as all season sports development. To identify the problem study was conducted about overall beach volleyball development in Latvia and available beach volleyball indoor facilties characteristics were created. Research conducted that beach volleyball in Latvia is very popular and develops very rapidly, however the beach volleyball indoor facility development throughout the territory of Latvia suffers. To solve this problem author suggested creating a project for constructing beach volleyball indoor courts in existing premesis.
Beach volleyball indoor court development in existing premesis in Vidzemes region
Keywords: Vadībzinātne; projektu vadīšana; pludmales volejbola attīstība Latvijā; pludmales volejbola infrastruktūra; pludmales volejbola halle