Profesors Voldemārs Kalniņš: personālais bibliogrāfiskais rādītājs - Paukšēna, Diāna (P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte, 1979)
Personālajā bibliogrāfiskajā rādītājā ietverti juridisko zinātņu doktora profesora V. Kalniņa publicētie darbi no 1939. gada līdz 1977. gadam, kā arī uzrādīta literatūra par viņu.
Профессор Вольдемар Екабович Калнынь: персональный библиографический указатель
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Juridisko zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; Tiesību zinātne - bibliogrāfiskais rādītājs; Juridiskās zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; Valsts tiesības - bibliogrāfiskais rādītājs; Tiesību vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Romiešu tiesības - bibliogrāfiskais rādītājs; Civiltiesības - bibliogrāfiskais rādītājs; История государства и права - библиографический указатель; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Bibliogrāfiskie rādītāji