Latvijas Nedzirdīgo savienības Jauniešu centrs mājas lapa - Legzdiņš, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2016)
Kā kvalifikācijas darbs, tika veidota mājas lapa “LNS JC“ (Latvijas Nedzirdīgo savienības Jauniešu centrs). Uzdevuma ietvaros mājas lapu izveidoju ar ērtu navigācijas lietošanu, ērti atrodamu tekstu, ar iespēju sazināties ar lapas veidotājiem. Mājas lapai ir informatīvs raksturs, tāpēc dizains tika veidots ieturēti, izmantojot gan tekstus, gan fotoattēlus, gan grafiskus elementus. Mājas lapa ir pieejama jebkuram klientam, kam ir vajadzīgās zināšanas par internetu un datoru, jebkuru citu iekārtu, kur ir interneta savienojums, kā arī wifi bezvadu izmantošana. Kvalifikācijas darba gaitā tika izstrādātas un analizētas katras lietotāju grupas funkcijas. Izveidotais modelis ietver sevī datu bāzes uzturēšanu un pārvaldīšanu. Atslēgvārdi: jaunieši, PHP, pārvaldības sistēma

As a qualification work was created website "LNS JC" (Latvian Association of the Deaf Youth Centre). The terms of reference a website created with a comfortable navigation use, conveniently located in the text, with the ability to communicate with the site creators. The website is informative, so the design was created to collect, using both text and photos and graphic elements. The website is available to any customer who has the necessary knowledge of the Internet and computers, any other equipment where there is an Internet connection as well as WiFi wireless use. Qualification in the course was designed and analyzed for each user group functions. The created model includes database maintenance and management. Keywords: youth, PHP, management system
Latvian Association of the Deaf Center of Youth home page
Keywords: Datorzinātne; jauniesi; LNS JC; PHP; pārvaldības sistēma