Apgrozāmo līdzekļu uzskaite uzņēmumā SIA „Auto” - Rusiņa, Ance (Latvijas Universitāte, 2015)
Darba temats ir Apgrozāmo līdzekļu uzskaite uzņēmumā SIA „Auto”. Darba mērķis ir izpētīt apgrozāmo līdzekļu uzskaites teorētiskos aspektus un uz tā pamata izanalizēt uzņēmuma SIA „Auto” apgrozāmo līdzekļu uzskaiti, kā arī atklāt nepilnības un trūkumus, un izstrādāt priekšlikumus to novēršanai. Darba rezultātā autore ir izpētījusi uzņēmuma SIA „Auto” apgrozāmo līdzekļu uzskaiti, un secinājusi, kādas ir problēmas un trūkumi apgrozāmo līdzekļu uzskaitē, un izstrādājusi priekšlikumus to uzlabošanai. Atslēgvārdi: apgrozāmo līdzekļu uzskaite, krājumi, debitori, naudas līdzekļi

Bachelour thesis topic is Accounting of current assets of the enterprise Ltd. „Auto”. The aim of the research is to analyse accounting of current assets of the enterprise Ltd. „Auto” based on the theoretical aspects of accounting of current assets as well as to identify its gaps and weaknesses. As a result of the research the author has examined accounting of current assets of the enterprise Ltd. „Auto” and identified are problems and weaknesses cof accounting of current assets, and has devised preventive suggestions. Key words: accounting of current assets, inventory, debtors, cash
Accounting of current assets of the enterprise Ltd. „Auto”
Keywords: Ekonomika; apgrozāmo līdzekļu uzskaite; krājumi; debitori; naudas līdzekļi