WebQuest mācību modeļa izmantošana ķīmijas mācību stundās - Silauniece, Līga (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbā veikta literatūras izpēte par WebQuest kā interneta izmantošanas modeli ķīmijas mācību procesā. Analizēta WebQuest projekta sagatavošana un realizēšana, organizatoriskie un didaktiskie aspekti. Izveidots WebQuest darba apraksta piemērs ķīmijā 9. klasei. Izstrādātas vietnes par WebQuest mācību modeļa realizāciju. Izstrādāta pedagogu profesionālās pilnveides kursu programma un metodiskie ieteikumi skolotājiem.

This study presents research about the WebQuet as a model of using Internet in chemistry learning process. There is analised preparing and realizing of the project, organizig and didactic aspects. Description of WebQuest work in Chemistry for 9th class has been made. There are made sites about realizing WebQuest as a studying model. Also there is made a programme for qualification course for teachers and methodical suggestions for teachers.
WebQuest learning model use in chemistry lessons
Keywords: Ķīmija