SIA “CTB” finanšu analīze saimnieciskās darbības novērtēšanai - Zūna, Agnese (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba aktualitāte:uzņēmēmuma finansiālā stabilitāte, vērtība un pastāvēšana nākotnē ir jebkura uzņēmuma interesenta aktualitāte Mērķis:pamatojoties uz finanšu teoriju, novērtēt uzņēmuma finanšu rādītājus un sniegt priekšlikumus saimnieciskās darbības attīstībai Rezultāts: CTB ir finansiāli stabils uzņēmums ar vairākām attīstības pazīmēm

Topicality: financial stability, value and future existence of the company is a topical issue for any, who are interested in company Purpose: based on financial analysis theory, asses the companys indicators and provide proposals for the development of economic activity Results: CTB is financial stable with several signs of development
Financial analyze of the LLC CTB to evaluate economic activity
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; finanšu analīze; likviditāte; maksātspēja; rentabilitāte; aprite