Uzņēmumu grupas “B&Š Partneri” interneta vietnes izstrāde, kas ietver integrētas grupas uzņēmumu mājas lapas, klientu un tehnoloģiju datubāzu pārvaldības risinājumus - Turina, Krista (Latvijas Universitāte, 2014)
Sistēmas produkti ir paredzēti uzņēmumu grupas “B&Š Partneri” reprezentācijai un iekšējās darbības nodrošināšanai. Darbā tika izstrādāts datubāžu risinājums, kas ļauj saglabāt un apstrādāt informāciju. Šis produkts paredzēts uzņēmuma darbinieku lietošanai. Otrs produkts, kas tika izstrādāts ir interneta vietne ar integrētām uzņēmumu lapām, kas pilda uzņēmumu grupas reprezentējošo funkciju. Kopumā tika izstrādāti abi sistēmas produkti, kas savstarpēji ir saistīti – interneta vietne nevar funkcionēt bez datubāžu risinājuma. Abi produkti tika veiksmīgi pabeigti un jau nodoti klientam lietošanā. Pēc projekta pabeigšanas var saprast, ka neskatoties uz to, ka projekts bija funkcionāli sarežģīts, to ir izdevies veiksmīgi realizēt.

System products are made for business group’s “B&Š Partners” representation and inner structures working ensurance. In the work there was made a database solution, which allows to save and modify information. This product is designed for company’s employee’s usage. The other product that was designed is a web page with integrated third party enterprise web page’s witch are fulfilling business group’s representing function. Overall there was developed both system products, which are correlated - web page cannot function without a database solution under it. Both of the products was successfully finished and already are given to client for usage. After the project is finished it can be concluded, that despite the project was complex and time-consuming, it was successfully accomplished.
Enterprise Group “B&S Partners” web site development, which includes an integrated group company websites, customer and technology databases management solutions
Keywords: Datorzinātne