Jaunu linkeru sintēze proteīnu biokonjugācijai - Kaštaļjana, Sabīne (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba ietvaros tika izstrādāta jaunu linkeru sintēze proteīnu biokonjugācijai to potenciālai izmantošanai VVD-NGF biokonjugātu sintēzē.

Bachelor’s thesis is dedicated to synthesis of new linkers for protein bioconjugation and potential use in synthesis of VLP-NGF bioconjugates.
Synthesis of new linkers for protein bioconjugation
Keywords: Ķīmija; TETRAZĪNU LIGĀCIJA; PROTEĪNU BIOKONJUGĀCIJA; iEDDA; BCN; VVD