Holokausta diskursi interneta ziņu portāla “Tvnet.lv” komentāros (2010. gada janvāris – 2016. gada novembris) - Visocka, Kristīna (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darbā “Holokausta diskursi interneta ziľu portāla “Tvnet.lv” komentāros (2010. gada janvāris – 2016. gada novembris)” pētīts, kādi viedokļi par holokaustu pastāv Latvijas interneta komentētāju vidē populārajā ziľu portālā “Tvnet.lv”. Darba teorētisko daļu veido sociālās atmiľas teorija, holokausta notikuma nozīmīgi aspekti, raksturots antisemītisms, kas mūsdienās ir cieši saistīts ar holokaustu un komunikāciju. Tika veikta komentāru diskursa analīze (2010. gada 25.janvāris – 2016. gada 4.novembris), kurā tika atklātas septiľas holokausta diskursa kategorijas. Rezultātā ir iegūti nozīmīgi holokausta aspekti un problēmas, kā arī skaidroti katras problēmas iemesli.

The bachelor work “Discourses of the Holocaust in the internet news portal “Tvnet.lv” commentaries (January 2010 - November 2016)” explores what of the people opinions on the Holocaust exists in the Latvian internet commentary community in popular news portal “Tvnet.lv”. The theoretical part consists of the theory of social memory, the Holocaust event significant aspects are viewed in a vision of anti-Semitism, which nowadays is closely related to the Holocaust and communication. It was carried out in a comment discourse analysis (25 January 2010 – 4 November 2016), which were discovered in seven categories Holocaust discourse. In a result there, has been obtained important aspects of the Holocaust and problems, as well as detected any causes of the problems.
Discourses of the Holocaust in the internet news portal “Tvnet.lv” commentaries (January 2010 – November 2016)
Keywords: Komunikācijas zinātne; Sociāla atmiņa; diskurss; holokausts; komentāri; ziņu portāls “Tvnet.lv”