Vidzemes augstskolas bibliotēka kā Valmieras integrētās bibliotēkas daļa - Taurīte, Inese (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes" prezentācija
Semināra ,,Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes’’ prezentācijā sniegta informācija par Vidzemes augstskolas bibliotēku
Keywords: Vidzemes augstskola; Bibliotēkas pakalpojumi; Valmieras integrētā bibliotēka