Uzņēmuma SIA "Clasic" finanšu analīze un tās rezultātu novērtējums - Kuzika, Kristīna (Latvijas Universitāte, 2017)
Diplomdarba tēma ir uzņēmuma SIA CLASIC finanšu analīze un tās rezultātu novērtējums. Diplomdarba mērķis ir balstoties uz finanšu analīzes teorētiskajiem aspektiem un analizējot uzņēmuma SIA CLASIC finanšu rādītājus, salīdzinot tos ar nozares vidējiem, izteikt priekšlikumus finanšu analīzes rezultātu uzlabošanā. Diplomdarbā iegūtie rezultāti liecina, ka uzņēmums 2015. gadu noslēdza ar zaudējumiem, kas tiek skaidrots ar uzņēmuma paplašināšanos pēdējo 2 gadu laikā. Diplomdarbs satur 3 nodaļas. Pirmajā nodaļā tik aprakstīti finanšu analīzes teorētiskie aspekti, otrajā nodaļā, finanšu analīzē izmantojamās metodes, bet trešajā nodaļā, izmantojot konkrētā uzņēmuma datus, tiek veikts finanšu rādītāju aprēķins. Darbs sastāv no 3 nodaļām, 11 apakšnodaļām, 10 tabulām, 10 attēliem, 21 formulas un 3 pielikumiem.

Diploma theme is the company CLASIC Ltd. financial analysis and evaluation. The aim of diploma thesis is based on the theoretical aspects of financial analysis and the analysis of the company CLASIC Ltd. financial results compared to the industry average, to make proposals for improving the results of financial analysis. Diploma results show that the company closed the year 2015 with a loss, which is explained by the company's expansion in the last 2 years. Diploma contains 3 chapters. In the first chapter as described in the financial analysis of the theoretical aspects, the second chapter, financial analysis methods to be used, and the third chapter, using the entity's data is carried out in the financial indicators calculation. The paper consists of 3 sections, 11 subsections, 10 tables, 10 pictures, 21 formulas and 3 appendices.
Company SIA "Clasic" financial analysis and evaluation
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; likviditāte; rentabilitāte; aprites rādītāji; maksātnespēja