Rīgas Stradiņa universitātes Onkoloģijas institūta zinātnes infrastruktūras pilnveide - Zeire, Sarmīte (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba tēma ir „Rīgas Stradiņa universitātes Onkoloģijas institūta zinātnes infrastruktūras pilnveide”. Darba mērķis ir nodrošināt RSU Onkoloģijas institūta zinātnes infrastruktūras pilnveides projektu, atbilstoši institūta zinātniskās darbības definētajiem pētniecības virzieniem. Maģistra darba ietvaros autors pētījis ļaundabīgo audzēju izplatību Latvijā, tās cēloņus un situācijas saistību ar RSU Onkoloģijas institūta zinātnes infrastruktūras trūkumiem. Situācijas izpratnei aptaujāti minētā institūta darbinieki un izzināti to viedokļi par esošo zinātnes infrastruktūru. Darba ietvaros autors piedāvā realizēt Rīgas Stradiņa universitātes Onkoloģijas institūta zinātnes infrastruktūras pilnveidi atbilstoši projektu vadības principiem, izstrādājot nepieciešamo dokumentāciju atbilstošas projektu vadīšanas nodrošināšanai. Darbs sastāv no 86 lappusēm; 20 attēliem, 4 tabulām un 38 pielikumiem.

Main goal of master thesis “ Development of Scientific Infrastructure in Onkology Institute of Riga Stradiņš University” is to develop a project for improvement of scientific infrastructure in Onkology Institute, according to defined directions of scientific research in the Institute. Prevalence of malignant tumor, its causes and correlation with drawbacks of scientific infrastructure of RSU Onkology Institute are researched in this master thesis. Employees of the Institute have been questioned and their views about existing infrastructure have been analyzed to achieve better understanding of current situation. Author has developed a proposal for improvement of scientific infrastructure in RSU Institute of Onkology according to principles of project management, including development of required documentation to ensure proper project management . This master thesis contains 241 pages, 20 figures, 4 tables and 38 appendices.
Development of Scientific Infrastructure in Onkology Institute of Riga Stradins University
Keywords: Vadībzinātne