Patēriņa kredīta piemērošanas analīze Latvijā - Petrovs, Gatis (Latvijas Universitāte, 2017)
Patēriņa kredītu izsniedz daudzi banku un nebanku sektora aizdevēji. Šie kredīti tiek izsniegti privātpersonām. Tas ir diezgan populārs kredīta veids. Cilvēki šādus kredītus ņem neparedzētiem gadījumiem. Bakalaura darba mērķis, pamatojoties teorētiskām atziņām, Latvijas banku un nebanku sektora darbības rādītāju analīzi un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem, kā arī iedzīvotāju aptaujas rezultātiem, izpētīt situāciju patēriņa kredīta jomā, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to uzlabošanai. Bakalaura darbs sastāv no ievada,trim daļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Darbā ir 84 lappuses,37 attēli , 5 tabulas un 7 pielikumi.

A lot of banks and non-bank sector lenders issued consuption credit. These credit are issued to private persons. It is a quite a popular type of credit. People takes these loans for contingencies events. The aim of work based on theoretical knowledge, analysis of banks and non-bank sector performance and legislation, survey results to explore the situation by consuption credit, summarized conclusion and make proposals. Bachelor's work consists of an introduction, 3 chapters, conclusions and proposals . Bachelor's work consists of 84 pages, 37 images, 5 tables and 7 attachments.
Consuption credit application’s analysis in Latvia
Keywords: Ekonomika; kredīts; credit; legislation; banku kredīts; nbanku kredīts