E-formu izstrāde un papildinājumi - Strazdiņš, Niklāvs Pauls (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika veikti uzņēmuma ZZ Dats e-formas sistēmas funkcionalitātes papildinājumi un labojumi. Šie papildinājumi un labojumi ietver e-formas priekšskatījuma tulkošanas funkcionalitāti, formas konstruktora tulkojumu pievienošanu, formas priekšskatījuma komponenšu stila maiņu, lai tas atbilstu Latvija.gov.lv stilam, formas konstruktora komponenšu konfigurācijas maiņu, tulkojuma skata pieejamo tekstu tulkošanu, kā arī vairākus citus mazākus papildinājumus. Papildinājumi tika veidoti pēc pasūtītajā prasībām. Ieviestie funkcionalitātes papildinājumi un labojumi nodrošina ērtāku lietojamību un funkcionalitātes pareizu darbību. Papildinājumu izstrādei tika izmantots Vue.js, GoLang, CSS, Form.io rīks un i18n rīks.

This qualifications work contains additions and improvements to the company’s ZZ Dats E-form system. These additions include e-form preview translating functionality, adding translations to the form builder, changing the style of the form preview components to match the Latvija.gov.lv style, form builder component configuration changes, removing the unnecessary texts in translation view and other smaller additions. The additions were made based on previously determined customer requirements. The newly implemented additions and functionality ensure better user experience and correct functioning of the functionality. These additions were developed using Vue.js, GoLang, CSS, Form.io tool and i18n tool.
E-Form development and other additions
Keywords: Datorzinātne; kvalifikācijas darbs; Vue.js; GoLang; CSS; Form.io