Līniju integrāļi un divkāršie integrāļi fizikas bakalaura studiju programmā - Čūrišķe, Inita (Latvijas Universitāte, 2008)
Diplomdarba tēma ir „Līnijas integrāļi un divkāršie integrāļi fizikas bakalaura studiju programmā.“. Diplomdarbs ir kā mācību palīglīdzeklis studentiem matemātikas un fizikas bakalaura studiju programmā. Diplomdarbs sastāv no 3.nodaļām. Pirmajā nodaļā dots teorētiskais apskats pirmā un otrā veida līnijas integrāļi un divkāršais integrālis. Otrajā nodaļā atrisināti piemēri, kas saistīti ar teorijā apgūto vielu. Trešajā nodaļā doti individuālā mājas darba uzdevumu varianti un šo uzdevumu atbildes.

The topic of the present Diploma Paper is “Line Integrals and Double Integrals in the Bachelor's Study Programme in Physics”. The Diploma Paper can be used as a supplementary aid for students of Bachelor's study programme in physics and mathematics. The Diploma Paper consists of three chapters. Chapter 1 includes theoretical overview about the first and second type of line integrals and about double integrals. In Chapter 2 exercises connected with the theory of the previous chapter are solved. Chapter 3 contains two variants of individual home assignment, as well as the key for these exercises.
Line integrals and double integrals at physical baccalaureate studyy program
Keywords: Pedagoģija