Dokumentu pārvaldības sistēmas pilnveidošana - Hūna, Solveiga (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba „Dokumentu pārvaldības sistēmas papildināšana” mērķis ir uzlabot esošo sistēmu, kā arī pievienot jaunas funkcionalitātes, lai tā kļūtu efektīvāka un ērtāk lietojama sistēmas lietotājiem. Sistēma ir izstrādāta atbilstoši konkrēta klienta vajadzībām, bet to var pielāgot arī citu klientu vajadzībām un tā var tikt papildināta ar jaunām klientam nepieciešamām funkcionalitātēm. Sistēma paredzēta dokumentu, personu un informācijas par tiem saņemšanai, glabāšanai un izmantošanai elektroniskā formā. Lietotāji var skatīties, rediģēt, dzēst, pievienot vai meklēt informāciju par dokumentiem, personām, audita datiem, klasifikatoriem, konfigurācijas parametriem vai lietotāju pārvaldību. Darbs tiek izstrādāts izmantojot Agile izstrādes pieeju.

The purpose of the Qualification Work “Improvement of a document management system” is to improve the existing system and add new functionality to make it more efficient and user-friendly. The system is designed to meet the needs of a particular customer and can be updated with new customer-specific functionalities. The system is designed to receive, store and use documents, persons and information in electronic form. Users can view, edit, delete, add or search for documents, persons, audit data, classifiers, configuration parameters, or user management. Work is being developed using the Agile development approach.
Improvement of a document management system
Keywords: Datorzinātne; Dokumenti; Dokumentu pārvaldība; Dokumentu sistēma; Agile; C#