Ceļš: Teoloģisks un kultūrvēsturisks rakstu krājums. Nr.48 - Latvijas Universitāte. Teoloģijas fakultāte ("Ceļš", 1996)
1996. g. pasaule atzīmēja 450 gadu atceri, kopš no šīs pasaules šķīries Dr. M. Luters. Lasītājam piedāvāti vēsturnieku un filozofu, nevis teologu, ieskati par vēsturiskām pārmaiņām, kuras ietekmēja M. Lutera Reformācija Latvijā.
Keywords: Teoloģija; Kristietība; Luteriskā teoloģija; Reformācija; Theology; Christianity; Reformation; Protestantism