Norēķinu sistēmas modulis mājaslapām - Jankovskis, Māris (Latvijas Universitāte, 2014)
Norēķinu sistēma ir API veida tīmeklī bāzēta programmatūra, kas ļauj reģistrēt datubāzē informāciju par maksājumiem. Sistēma atvieglo maksājumu sasaisti ar jau iepriekš esošos informacijas sistēmu un kādus no publiskajā tīmeklī pieejamajām apmaksas sistēmām kā FirstData, Swedbank Banklink, Seb E-Link, Nordea E-Payments. Sistēmas organizācija izmantojot ūdenskrituma modeli. Programmatūra izmanto Phalcon MVC tipa ietvaru. Programmatūra rakstīta Zephir progammēšanas valodā. Datu glabāšanai izmantota MySQL datubāze. Atslēgas vārdi: Mājaslapa, API, Phalcon, Zephir, Maksājumi

Paymest system is web based API sosftware, which allows to register information about payments into the database. System eases payment linking with already existing information system and with some of available payment systems like FirstData, Swedbank Banklink, Seb E-Link, Nordea E-Payments. Waterfall model was used during system organization. Software uses Phalcon MVC framework. Software is written in Zephir programming language. MySQL is used for data storing. Keywords: Webpage, API, Phalcon, Zephir, Payments
Payment system module for webpages
Keywords: Datorzinātne