Mobilā lietotne reāllaika notikumu pārvaldībai un atgādinājumu pielāgošanai - Baumanis, Nils (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt mobilo lietotni laika plānošanai un personīgo notikumu pārredzēšanai. Lietotnes uzdevums ir palīdzēt lietotājam plānot savu laiku, ļaujot izveidot un kategorizēt atgādinājumus jebkuram svarīgam notikumam, kas tuvojas nākotnē. Visiem šiem notikumiem ir redzams taimeris, kas norāda, cik daudz laika ir atlicis līdz to sākumam, tādējādi palīdzot labāk apzināties laika patēriņu. Lietotne tika izstrādāta Android studio vidē ar Kotlin valodu mobilajām ierīcēm ar Android versiju 8.0 vai augstāku.

The aim of this qualification paper is to develop a mobile application for time planning and personal event overview. The goal of the application is to help the user plan their time, allowing them to create and categorize reminders for anything important that is coming up in the future. All these events have a visible timer that indicates how much time is left until they start, thus helping to better understand the consumption of time. The application was developed in the Android studio environment with the Kotlin language for mobile devices with Android version 8.0 or higher.
Mobile app for managing real-time events and customizing reminders
Keywords: Datorzinātne; Android; Kotlin; Mobilā lietotne; Laika plānošana