Dizaina portfolio evolūcija tīmeklī - Siliņa, Diāna (Latvijas Universitāte, 2020)
Šis darbs ir ieskats mājaslapu dizainu attīstībā kopš 90 gadu sākuma, kad tas kļuva pieprasīts aizvien plašākā publikā. Diplomdarba mērķis ir apzināt informāciju par tīmekļa dizaina vēsturi, mūsdienu veidošanas principiem un tendencēm, kā arī personīgi izvēlētu mājaslapu dizaina analīze. Diplomdarba galarezultātā ir izveidot personīgas tīmekļa vietnes dizainu.

This work is about web page evolution since the start of the 90s, when it became more popular in broader public. This thesis is to study the information about history of web design, trends and principles of today, and personal web page analysis. In the end result the task is to create a personal web page portfolio design.
Design Portfolio Evolution in Web
Keywords: Mākslas zinātne; Tīmekļa vietne; Dizains; Grafiskais dizains; Mājaslapa