Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitātes mācību spēku publikācijas,1945-1965: bibliogrāfija, 2 - Gailītis, Harijs; Geikina, Felicita; Lukstiņa, Ruta; Novackis, Henriks; P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte. Zinātniskā bibliotēka (Zvaigzne, 1971)
Bibliogrāfiskajā rādītājā sakopoti P Stučkas Latvijas Valsts universitātes profesoru, docentu, pasniedzēju, aspirantu, laborantu un citu zinātnisko darbinieku darbi, kas publicēti no 1945. līdz 1965. gadam. Rādītāja otrais laidiens aptver darbus trīs zinātņu nozarēs: ķīmijā, ģeogrāfijā un bioloģijā. Rādītājā apkopoti šādi izdevumu veidi: mācību grāmatas, monogrāfijas, kandidāta un doktora disertāciju autoreferāti, raksti, kas ievietoti rakstu krājumos, enciklopēdijās, dažādās rokasgrāmatās un zinātniskajā periodikā, raksti, kas publicēti žurnālos un avīzēs, kā arī zinātniskās konferencēs nolasīto referātu tēzes, kas publicētas. Rādītājā ievietotais materiāls sistematizēts pēc zinātņu nozarēm. Katras zinātņu nozares ietvaros tas sakārtots autoru uzvārdu alfabēta kārtībā, bet katra autora darbi savukārt sakārtoti darbu nosaukumu alfabēta kārtībā.
Публикации преподавателей Латвийского государственного университета им. П. Стучки,1945-1965: библиография, 2
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes publikācijas - bibliogrāfiskais rādītājs; P. Stučkas Latvijas Valsts universitātes publikācijas - bibliogrāfiskais rādītājs; History of the University of Latvia; University of Latvia; Ķīmija - bibliogrāfiskais rādītājs; Ģeogrāfija - bibliogrāfiskais rādītājs; Bioloģija - bibliogrāfiskais rādītājs