Atbalsta pasākumi bērniem ar mācīšanās traucējumiem pamatskolā (6.klase) - Altena, Antra (Latvijas Universitāte, 2013)
Katram cilvēkam ir vēlēšanās iegūt labu izglītību, neatkarīgi no tā vai bērnam ir vai nav kāds attīstības traucējums. Vēlme pēc izglītošanās noteica manu bakalaura darba tēmu: „Atbalsta pasākumi bērniem ar mācīšanās traucējumiem pamatskolā (6.klase)”. Bakalaura darbā tika izpētīts: •Kas ir bērni ar speciālām vajadzībām; •Kas ir mācīšanās traucējumi; •Izpētīts un noskaidrots, kādi atbalsta pasākumi tiek piemēroti bērniem ar mācīšanās traucējumiem pamatskolā, uzmanību pievēršot 6. klases skolēniem. Izstrādājot anketu par atbalsta pasākumiem tika konstatēts, ka skolas savā darbā pielieto atbalsta pasākumus, lai atvieglotu mācību procesu bērniem ar mācīšanās traucējumiem. Atslēgas vārdi: bērni ar speciālām vajadzībām, mācīšanās traucējumi, atbalsta pasākumi.

Everyone has desire to get a good education. It is not regardless of the child development disorder. The topic of my bachelor work is “Support activities for children with learning disabilities in primary school (sixth grade)”. I have had researched about: •Children with special needs; •Learning disabilities; •Supporting research for children with special learning disabilities in elementary school, focusing on the sixth grade students. Summarizing the surveys showed supporting activities facilitated the learning process for children with disabilities. Keywords: Children with special needs, learning disabilities, support activities.
Support activities for children with learning disabilities in primary school (sixth grade)
Keywords: Pedagoģija