Android lietotne nekustamā īpašuma teritorijas pārvaldei - Kadiķis, Emīls (Latvijas Universitāte, 2016)
“Android lietotne nekustamā īpašuma teritorijas pārvaldei” ir Android viedtālruņu lietotne, kas paredzēta kā palīgs uzņēmuma SilvITa klientiem, kas izmanto mežu apsaimniekošanas sistēmu FOREMS. Lietotne uz kartes attēlo no FOREMS iegūtus datus – īpašumus, zemesgabalus, nogabalus –, kas tiek sinhronizēti caur darba ietvaros izstrādātu tīmekļa servisu. Lietotne izstrādāta kā ietvars, kas vienkāršo tālāku izstrādi, ļaujot ātri izveidot jaunas datu ievades un datu attēlošanas formas. Projekts sastāv no lietotnes sistēmām, kas nodrošina pamat funkcionalitāti un spraudņiem, kas atdalāmās vienībās implementē darījumprocesu loģiku.

“Android application for managing real estate territory” is an Android app meant for clients of SilvITa who use the Forest Real Estate Management System or FOREMS for short. The app displays data like properties, land units and forest compartments from the system on a map. The data is synchronized through a web service developed as a part of this project. The app is developed as a framework, to speed up further development by simplifying frequent tasks, such as creating data input or data display forms. The project is organized into subsystems that ensure the main functionality of the framework and plugins that implement the business logic in modular units.
Android application for managing real estate territory
Keywords: Datorzinātne; Android; Nekustamais īpašums; mežu apsaimniekošana; ĢIS