Darbinieku motivācijas pilnveide ražošanas uzņēmumā - Kravale, Laura (Latvijas Universitāte, 2009)
Maģistra darbā tiek pētīta darbinieku motivācija uzņēmumā SIA „Puse Plus”, kam mūsdienu mainīgajā biznesa pasaulē ir būtiska nozīme.Maģistra darba mērķis ir izpētīt darbinieku motivāciju uzņēmumā un izstrādāt priekšlikumus tās pilnveidei.Nobeidzot maģistra darbu autore izvirza priekšlikumu SIA „Puse Plus” uzņēmuma vadībai motivācijas vide pastāvīgi ir jāpēta pieaicinot speciālistus vai pašu spēkiem. Jāveic situācijas analīzi darbavietās, lai noskaidrotu darbinieku vajadzības un vēlmes, lai veidotu atbilstošu motivācijas sistēmu. Nepieciešams katru gadu pārskatīt esošo situāciju ņemot vērā sociālos un ekonomiskos apstākļus.Maģistra darba kopējais apjoms ir 86 lapaspuses, tai skaitā 1 pielikums uz 1 lapas, kas pievienots darba beigās.

There is being analyzed employees motivation in an organisation Puse Plus Ltd in this Masters paper, where employees motivation is an important element in our complicated business world.The aim of the Master paper is to look into employees motivation in enterprise and to work out proposals for its perfection.Concluding the Master paper author suggests to managers of Puse Plus Ltd that environment of motivation has to be regularly researched inviting specialists or with force of themselves. Must perform analysis of situation at the workplace so that to query employees needs and wishes let to construct appropriate system of motivation. Necessary every year to look trough existent situation taking into account social and economical conditions.The Master paper consists of 86 pages, including 1 supplement on 1 page at the end of the Master paper.
Improvement of employees motivation in production enterprise
Keywords: Vadībzinātne