Elektromagnētisko frekvenču piešķīrumu datu sinhronizācija - Freimanis, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2013)
Liela apjoma datu salīdzināšana ir ārkārtīgi sarežģīta, ja nav piemērota rīka uzdevuma veikšanai. Kurš gan vēlētos salīdzināt datubāzes datus ar katru tabulas vertību kurā ir 5000 rindas, katrai rindai 79 kolonnas ar dažādam vertībām bez jebkādiem palīginstrumentiem. Tāpēc tiek veidots elektromagnētisko frekvenču piešķīrumu datu sinhronizācija rīks(turpmāk saukts par EFSR) ir programma, kas paredzēta apstrādāt CSV failus. Divas galvenās funkcionalitātes ir datu salīdzināšana un ievietošana. Projekta mērķis izveidot programmatūru, kas spēj precīzi, ātri un vienkārši salīdzināt datus un papildināt datubāzi ar jauniem ierakstiem.

Large-scale comparison of the data is extremely difficult if you are not equip suitable for such a task. Who would like to compare 5000 rows, and 79 columns large table full with many variables with database data, without requiring special tools. Electromagnetic spectrum allocation for data synchronization tool (hereafter referred to as EFSR) is a program designed to process CSV files. The two main functionalities are data comparison, loading in databse. The project aims to create software that can accurately, quickly and easily compare data and supplement the database with new entries.
Electromagnetic frequency allocation data synchronization
Keywords: Datorzinātne