Tirdzniecības aģentu informācijas sistēma „Falcon” - Smelēns, Henrijs (Latvijas Universitāte, 2014)
Tirdzniecības aģentu informācijas sistēma „Falcon” ir uz tīmekļu tehnoloģijām bāzēta informācijas sistēma. Tā ir paredzēta uzņēmuma iekšējai lietošanai, priekš tirdzniecības aģentu darbu sadales, uzskaites un klientu datu vienotas uzglabāšanas. Sistēma ļauj tajā pievienot informāciju par potenciāliem uzņēmuma klientiem, lai pēc tam tie tiktu sadalīti pa tirdzniecības aģentiem, kuri individuāli strādā ar katru potenciālo klientu. Sistēmā ir iespējams arī apskatīties darbinieku statistikas datus, ļaujot labāk izvērtēt darbinieku produktivitāti. Sistēma ir izstrādāta kvalifikācijas darba ietvaros, lietojot Kohana PHP ietvaru. Atslēgas vārdi: tirdzniecības aģentu informācijas sistēma, darbu sadale, uzskaite, uzglabāšana.

Information system for sales agents „Falcon” is on Web technologies based information system. It is intended for internal use in company for sales agents work distribution, accounting and customer unified data storage. The system enables to add information about potential customers to then they are distributed through sales agents who working individually with each potential customer. The system allows administrator to see the sales agent's statistics data, enabling better to evaluate employee productivity. The system has been developed within the framework of qualification paper, using Kohana PHP framework. Key words:information system for sales agents, work distribution, accounting, storage.
Information system „Falcon” for sales agents
Keywords: Datorzinātne