Darba vides risku analīze un preventīvie pasākumi SC „Daugavgrīva” - Krutova, Larisa (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarba mērķis ir noskaidrot, kādi darba vides riska faktori var ietekmēt siltumcentrāles darbiniekus, novērtēt iespējamos riskus un izstrādāt preventīvos pasākumus, lai novērstu vai samazinātu iespējamo risku negatīvo ietekmi. Maģistra darbā veikts siltumcentrāles „Daugavgrīva” darba aizsardzības iekšējās uzraudzības sistēmas audits, apkopoti siltumcentrāles darbinieku aptaujas rezultāti, veikta darba vides analīze un izstrādāti preventīvie pasākumi, kurus nepieciešams veikt tuvākajā laikā.

The output of this work is to clarity what kind of labour environmental risk factors affects on the maintenance personnel of heating mains, to appraise these risks and to develop the preventive efforts to eliminate or decrease its negative impact. In elaborating process of the work were performed the audit of internal supervision system of labour safety, summarized the results of inquiry of maintenance personnel of heating mains of „Daugavgriva”, assessment and analysis of risks of labour environment for before mentioned employees, were preferred the safety overview and developed the preventive efforts, which can be realized in the foreseeable time.
Analysis of work environment risks and preventive measures in TC „Daugavgrīva”
Keywords: Darba vides aizsardzība un ekspertīze