Informācijas sistēma Datorikas fakultātes Studentu pašpārvaldei - Staņēviča, Aiva (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt sistēmu, ar kuras palīdzību varētu koordinēt un pārvaldīt informāciju par Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes Studentu pašpārvaldes (LU DF SP) biedriem, veiktajām transakcijām, inventāru un augšupielādētajiem failiem. Sistēmā ir iespējams izveidot pašam savas lietotāju lomas, kas ļauj sistēmai pielāgoties mainīgajiem LU DF SP apstākļiem, jo katru gadu ir iespējami jauni amati, kur katram ir sava specifika un tiesības piekļūt konkrētiem datiem. Sistēma sastāv no 4 moduļiem – lietotāju, finanšu, inventāra un failu pārvaldes. Noslēguma darbs tika izstrādāts, izmantojot Laravel ietvaru. Atslēgvārdi: Laravel, informācijas sistēma, MVC, PHP.

The aim of this qualification work is to develop a system, that would help to coordinate and manage the information about members, transactions, inventory and uploaded files of the Students' council of the University of Latvia Faculty of Computing. It’s possible to make your own user roles, which gives the system the possibility to adapt to the changing environment of the student councils management system, because every year there is a possibility that new member roles will be made in the council, which have access to specific information The system consists of 4 modules – user, finance, inventory and file management. The system was developed using “Laravel” framework Keywords: Laravel, information system, MVC, PHP.
Information system for Student council of Faculty of Computing
Keywords: Datorzinātne; Laravel; informācijas sistēma; MVC; PHP