Auto krāsotāja darba aizsardzības uzlabošana autoservisā “Glazūra AG”. - Eihentāls, Normunds (Latvijas Universitāte, 2021)
Auto krāsotāja darba aizsardzības uzlabošana autoservisā ’’Glazūra AG’’. Darba autors Normunds Eihentāls. Darba vadītājs Mārtiņš Pužuls. Darbs izklāstīts uz 27 lpp., ietver 19 attēlus, 3 tabulas, 7 pielikumus un 17 informatīvos avotus. Kvalifikācijas darbs sastāv no 2 daļām, Darba pirmajā daļā tika apzināti darba aizsardzības principi un darba aizsardzības sistēma Latvijā, otra pētnieciskā daļa darba autors analizē darba aizsardzības sistēmu autoservisā ’’Glazūra AG’’ izvērtēti darba vides riski un tika sastādīts darba aizsardzības pasākumu plāns. Veicamā darba izpētei autoservisā ‘’Glazūra AG’’ tika veikta darbinieku aptauja un analizēti aptaujas rezultāti. Veikti secinājumi un priekšlikumi par darba apstākļu uzlabošanu autoservisā’’ Glazūra AG’’. Atslēgas vārdi: darba aizsardzība sistēma, darba vides riski, autoserviss.

Improving the protection of the car painter's work in the ’’Glazūra AG’’ motor service. The author of the work, Normunds Eihentāls. The job's chief executive, Mārtiņš Pužuls. The work is set out on page 27, contains 19 images, 3 tables, 7 attachments and 17 informative sources. The qualification work consists of 2 parts, the first part of the work was informed about the principles of job protection and the job protection system in Latvia, in the second part the author analysed work protection system in the auto-service ’’Glazūra AG’’, assessed the risks of the working environment and the work protection measures plan was drawn up. An employee survey was conducted and the results of the survey were analysed for the work to be performed in the auto-service ’’Glazūra AG’’. Conclusions and proposals have been made on improving working conditions in the automotive service ’’Glazūra AG’’. Key words: labour protection system, work environment risks, car service.
Improving the protection of the car painter's work in the “Glazūra AG” motor service.
Keywords: Darba aizsardzība (Rīga) [RPIVA]; darba aizsardzība sistēma; darba vides riski; autoserviss; darba drošība